SkitValborg!

Är supersur

Nu kmr inte köket på måndag(AHHH!!! jag orkar inte mer ) sen vet jag inte om jag ska till halmstad på fest med ibi eller om jag ska stanna hemma med tjejerna och inte göra nåt(typ)...ah! Måste bestämma mig och jag har inget att ha på mig heller ifall jag ska iväg...

Kände bara att jag behövde reagera av mig lite!! Ahhhh vilken värdelös valborg!!!

.

Sommaren är påvääg..

För bara en månad sen va de väl typ snö :O lite mer än en månad men ändå!!

Praktik idag, sen in till Hbg för att gå på en föreläsning, sjukt bra :D Berättar mer om den sen..bra tankar och åsikter faktiskt.
Skulle fika på Mezo med J, G och A sen..men eftersom G skulle ha cigg hela tiden så blev inte de va(haha) så vi satt oss vid rådhuset och snacka ist, jättevarmt och jätteskönt!!
Det va ju HIF-AIK ikv med, massa poliser och hästar och skrikande hejaklacker(höhö) men det va skojj så vi hängde på hahha xD Buss hem vid 7, sen så äta och slappa :)

Imorron Fre och valborg, halmstad eller öa?? :S Ingen aning..!

+ Valborg och helg ^^

- Beslutsångest :O

puss och hej då.

Live life, love life

Tisdag 27 April 2010 kl 14.38

Dagen har bestått av lite arbete i köket, eller ja, jag är mer som moraliskt stöd när mammi och pappi tappar tålamodet :p Men nu när vi verkligen i början på slutet...att äta i tv rummet med en bunke med vatten, och disk lite överallt pallar man snart inte längre..åt micromat hela förra veckan men nu har vi äntligen fått en typ minispis haha! :p

Men måndag kmr det efterlängtade köket!! Men ska dursa(duscha) nu, man får ju inte vara allt för rälig när man träffar gamlingarna ;)

Ha de bra! puss! <3

p.s jag vet att det är supertråkigt att läsa inlägg utan bilder men det har varit lite svårt att lägga in pga. hur allt är nu.. :)

Studiedag!

Ledig så det ryker om det idag ^^

Måste iallfall plugga och städa mitt rum supermkt! Det är vårväder idag oxå vilket gör att man blir på ännu bättre humör. Sov till halv tio idag, väldigt skönt..så det blev 10 h inatt, behövligt.
Denna veckan är i så jätteplanerad, träning, praktik, halmstad, valborg :D

jaja, nu ska jag väl börja plugga så har jag det gjort iallafall.

Puss! <3

Hem kära hem

Borta superbra men hemma bäst :)

Helgen har varit superbra! Kom hem för 30 min sen, köpte en pastatallrik(?) eftersom köket inte är där de ska, snart har vi iallfall golv överallt :D Tog en glass i efterrätt oxå faktiskt!
Ikv blir det att bara slappa och kolla på wallander om det går kanske, imorron är det studiedag så jag ska plugga plugga.
Veckan kmr bli bra.

+ Köket kmr om en vecka!!! :DD

- Nu är jag supermätt -.- (haha)

och jag har tyvärr inga bilder från helgen, men ska försöka att fixa lite iallfall..btw "växjöborna" tkr vi om.

ha de bra! Puss! <3


Växjö

Växjö är kul och bra (y)

har varit dålig uppdatering pga av att jag och tjejerna har spenderat hela helgen i växjö :)) Shoppat, eller ja hitta de ingeting. Fest på lördagkväll, somnade 4 och ska snart äta frukost nu då(12), skog och fis är och handlar, ek diskar och jag får inte hjälpa till (undra varför?)

Tar tåget hem kl 18, sen studiedag imorron..blir och plugga och ta hand om pappi som är sjukskriven :(

Men men nu ska jag göra gröt haha! ha de bra, puss! <3 :)


Det gick galet till på donken!

The army

Torsdag den 22 April 2010 kl 17.00

Vatt i skolan idag, ANT dag..vet inte om jag sa det igår med det står för Alkohol, narkotika, tobak. Det var faktiskt interessant och man fick verkligen en annan syn, all bakrund för att folk ska kunna få sin lilla cigg.

Bakom allt ligger barnarbete, barn som inte kan gå i skolan för att familjen behöver pengar..barn som sliter och inte kan få ha sin barndom och gå i skolan som andra barn för att människor ska kunna få skada sig själv medvetet. (sjukt!)
Det skadar inte bara oss människor, hela miljön blir förstörd av all gödningsmedel som behövs för att tobaksplantorna ska kunna leva och bli fina, regnskogen skövlas ner för att det ska finns plats att odla tobaksplantor på. Vi människor har ett val att välja ifall vi ska röka eller inte men barnen som ''odlar tobak'' har inget val över huvudtaget.

Så vad är hemskast:
- Alla sjukdomar som folk får för att de röker?
- Barn som inte får gå i skolan pga. att de tvingas att odla tobaksplantor för att famlijen ska klara sig och få mat för dagen?

Blev lite tankar som slog till en idag..åter till min dag, gick på gina efteråt och hittade en superfin blus typ :D
Utvsamtal kl halv ett sen bussen hem ett. Kmr hem och 1/3 av golvet i köket är lagt :D Wii, eller iallfall spånisarna(HAHA)

+ Snart helg och Växjö :D

- Har inte ätit kokt potatis på jag vet inte hur länge :'( (bortskämd?)

jaja, nu ska jag väl göra något vettigt antar jag ;) Ses och hörs!

 Blusen jag köpte!

Trodde vi hade nått botten!

Så fel jag hade..

När jag kmr hem från praktiken så är det ett hål genom hela golvet i köket ner till källaren(!!) tydligen behövde man ta bort så mkt för att få de rakt, de nya golvet då..jag dör -.-
Vi har ingen tv på nedanvåningen(vår box gick sönder får ny på tors), vi har inget golv, ingen spis, ingen DISKMASKIN!!!! Jag dör.

Hej Stenålder? Diskmaskinen som är människans bäste vän :( jaja får väl bara kolla framåt --->

Träning ikv (y)

+ hm..ja? Träning kanske

- Mina sugtider på donken :@

Ne nu kankse jag ska fortsätta att plugga! ha de puss <3


Bara för att vi ska göra Växjö i helgen :D

It's a possibility

Veckans slut!

Veckorna bara flyger iväg, positivt eller negativt? Lite både och skulle jag säga.. :)
Veckan har bestått mest av pluggande, helgen har spenderats hemma hos Skoglund och på jobbet..lugn helg :) Next helg blir det förmodligen härliga Växjö med härliga människor :D
Ikv blir det seriepremiär :O Har inte varit med på nån träningsmatch än så får se hur allt går haha!

Och om två veckor får vi vårat kök, TVÅ VECKOR!! IHH!! Orkar inte leva i detta skitet mer -.- ah..men men det är det faktiskt värt ^^

http://www.synonymer.se/?query=krevera Skog och fis måste kolla denna sidan! haha ;D

 Puss!

Snart är det dax för fredags mys..

men först träning och lite skola sen så...

Har äntligen skickat in den stora rapporten och gjort mina redovisningar..och nu har vi fått massa nytt, kul -.-
Jaja så är det att vara en studerande gymnasielev haha. Och nästa veck går jag ut på mina sista 3 praktikveckor, skönt ändå..skönt att oxå vara i skolan :))

Men nu måste jag kila, träning på g! Vi hörs, puss! <3 :)

Dating in the dark..

Lite mer tankar  :D

haha sitter och kolla på de nu(dating in the dark), så sjukt ytliga vi människor är egentligen..alla säger att det är insidan som räknas..men de stämmer ju inte till 100 om man säger så. De första man kollar på är ju utseendet, det är ju klart? Kmr låta dumt och elakt och ja, bitchight..men ser man en snygg kille så kollar man ju kankse extra men ser man än mindre snygg(haha) kille så kollar man ju inte lika mkt kankse..så är det ju, bara att acceptera! Alla gör så. 

Fyy vad jag låter elak, men det är sånna vi är. Ett väldigt bra citat är:
Utsidan ger insidan en chans men insidan ger utsidan sin glans.

Det däremot stämmer till 100% !! men men nu ska jag fortsätta att kolla! ha de bra :) Puss! <3


11 April..

..1993 på bb i Umeå då föddes jag :D

Har jobbat hela dagen, fick även jobba över så va hemma kvart i nio (en lördag -.-) jaja, de va kul iallfall :D Sen va man ju suprehungrig på allt förutom donken, óch ingen familj hemma heller för dom va hos P och J, så jag stack dit och åt haha.
Många vilda disskutioner och skratt :p Vuxna säger jag bara! Kom hem nu och insåg att jag fyller år idag, eller ja imorron? 11 April nu ju, ska fira men ska först sova nån timme så vi hörs!

:) Puss! Sov sött <3


Bara för att man blir så glad av alla färger :)
Vi hade spexfoto (jag är Mimmie haha ^^) ) ser rälig ut faktiskt -.-


En tankeställare..

Varför tänker och funderar man så mkt denna tiden på året?

På sommaren bara gör du allt spontant och dant(haha) Nu runt vårsnåret så måste allt planeras och tänkas igenom innan man gör de, varför är det så? Varför inte bara göra allt när tanken faller en in?
Man går från pepp till depp till pepp till depp osv hela tiden..känns som nåt hela tiden trycker ner och att man missar något och ibland känns allt helt underbart exempelvis när det är fint väder och du sitter och fikar med världen bästa, varför gör man inte det oftare egentligen? En timme av dagen kan man allt ge till det, eller?

Nu är det iallfall helg och en vecka närmare sommarlovet! 9(!!) veckor nästa vecka :D haha!
Ska snart på promenad med skog sen får vi se vad som händer, på fredagarna är man helt utsliten så blir väl att uggla lite ;) Men sånna dager behövs!!

+ Fyller år på Söndag ^^,

- Deppet som ibland smyger sig in! :/

ha de bra, puss! <3 :)

http://www.youtube.com/watch?v=tOqRimwwwe4&translated=1

Lyssna!! :D

Härliga vår är här :))

Tog mig lite tid till att blogga.

Har pluggat en del..powerpoint, skrivit rapporter och engelska redovisningar osv.. har även tränat fotboll i tisdes(?haha) gick hyfsat med knät, va jättesur efter..vet inte varför har bara varit allmänt gnällig hela veckan och har haft fruktansvärt ont i huvudet hela tiden :/ Tror att det är vädret, fast det är underbart, man är inte van :p

I helgen så blir det jobba hela lördagen, fredag vet jag inte riktigt än men på söndag fyller jag år :D 17!! -.- blir säkert inte de ändå haha!

+ Vår vår vår :D

- Huvudvärk hela tiden :(

ledsen att det inte blivit någon kul bild på evigheter..men slänger in en random .. bättre än inget right? ;)


Bara för detta är snart ett år sen den 17 April ( Änns födelsedag)


Slutat..?

Nej. Jag har bara lite paus i bloggandet ett tag :O har inte tid och typ inget kul att skriva..fast jag tkr att det är skönt att skriva av mig men 2 veckor fram kmr jag nog inte ha så mkt tid..pluggplugg.

Men kankse kommer något inlägg lite här och var!

Puss! <33

Sista lovdagen!

Lovet har varit skojj och har gått superfort! Mkt bus med tjejerna, jobb, donkenfest, halmstad, påsk, hbg osv :D
Har inte pluggat nånting alls (ångest) men får väl plugga som ett djur i veckan antar jag..för idag så bär det av till donken en heldag, 1145-1930, och jag ska INTE jobba över!! Får iallfall dubbelt betalt (a)

Men nu måste jag rusa, vi hörs! Ha en sista bra lovdag och för vissa en första bra lovdag :D puss! <3Bara för att det är 10 veckor kvar till sommarlovet!

Jag: Det är 10 veckor kvar till sommarlovet!!
Ek: Åhh det är superLITE!
Jag: Jaa :D men det är oxå bara 10 veckors sommarlov -.-
Ek: Åhh det är superMKT!! :D

HAHAHAHAHAHA

blö

....

jobbade hela dagen på donken igår, 1200-2020 -.- superlänge och superpengar!! Idag så ska vi till farmor och farfar men inga av kusinerna är där så får se om jag följer med... ska försöka att hinna kolla på matchen oxå.

har inte mkt att skriva och är trött och tråkigt..puss

RSS 2.0