Tack för igår!

Jätterolig kväll.. halloweeeeen

riktigt rolig kväll.. rättså seg idag men men. Började att lite spontant sticka till familia för att hitta någon halloweenoutfit, gick väl..hm..sådär. Skulle bli en punkprinsessa men blev en cowboy = nätstrumpbyxor, shorts, stövlar, skjorta och såklart cowboyhatten OCH (glömde jag nästan) min aaaasgrymma pistol ;) haha

Nepp, riktigt roligkväll är allt jag har att säga.. nu måste jag packa lite för imorgon bär det av till Oslo :O Skoj!

 

Catja som emo, så sjukt bra!!

trött som ett svin

.. hektiskt vecka leder förmodligen till en hemmakväll (skönt)

har tänkt att kanske åka till banhhof ikv men måste ta hand om lillasyster imorgon på morgonen så skiter nog i de.. har knappt ork heller. Praktiserat idag, skoj men det tär på krafterna, "Ska jag föda?" hahaha :D
Nepp, vet inte vad jag ska skriva, har tränat så ska väl upp och duscha nu antar jag.. sova lite?

Ah! Jag vill vara på partyhumör, varför är jag inte de?! -.-


Vi ser det regna vi ser det regnar..

..det var ju räligt, blö blö

min och fes fina lilla låtrad som vi sjöng när vi fick i regnet ;) Varit på väla med fes efter skolan och vet ni vad.. JAG SHOPPADE INGETING!! *stolt* bestämde mig för att inte bara slösa på massa skit hela tiden. Ska ju snart till Oslo (som blir helgen efter höstlovet btw) och det är ju inte världens billigaste stad om man säger så.

Va och åt på ikea och snackade skit med, mysigt :) Sen blev det att springa i rälighetsregnet...

provrummet
haha. blöta med glada :D

En random bild som fanns på min mobil sen födelsedagsmiddagen för skåg :p

öh ja, vi sjunger lovsånger och fråga inte varför (HAHAH)

dåligt med tid..

kommer en till vecka nu med dåligt med tid..

helgen har varit bra, jobbat -.- Va och firade skåg i lördes(17år), supertrevligt och supertrevliga människor! Blev lite sent, änns sov hos mig för vi skulle joooobba dagen därpå.. blö! = tråkig info, I know!

Men snart är det höstlov! yeey, ska förmodligen till Oslo med Ibi och hälsa på Sandra, ska bli jäätttekul :D ska dessutom bara jobba 1 dag, 1(!!!) dag!!! sickt.
Nepp, matte var de, PUSS



börjar äntligen att vänja miiiiig

jag tror att jag gillar det! :O

svårt att vänja mig vid mitt lilla lilla hår.. men det är på bättringvägen :D VArit i skolan idag faktiskt, FN-temadag typ.. helt ok. Sluta vid tolv (sköööönt) sen blev det lite stan med mammi och systeryster :) Mysigt!

Ikv så har jag tydligen lovat 10åriga lillasyster att sminka/fixa henne inför ett halloweendisco haha! jaja, får väl göra henne till häxa eller något annat (kanske kmr på något gaalet!)
Idag är jag på superhumör, dock väldigt trött men det fyyyynkar!

höhö, har man tråkigt så har man x)

har fortf inte vant mig..

.. känner mig som en freak emellanåt


det. är. sickt.

jag gjorde de. jag gjorde verkligen de.

jag kan inte fatta att jag tog mog till mig och klippte av allt mitt slita + färgade det mörkt! Det är verkligen sjukt.. vet inte om jag trivs i det än.. ibland, ibland inte.. och gud.
Före
Efter

åh gud


jag får panik

stress, stress, stress

skola, plugg, träna, plugg, städa, skola, träna, plugga osv osv osv.. så ser mitt liv ut! ah -.- (iallfall idag och imorgon och nästa dag) Höstlov!! ge mig ge mig.

 

 


På onsdag ryker det..

.. klipp klipp klipp, sling sling sling

Studiedag på onsdag så det blir frisören(som jag väntat på sen i aug). Ska bli skönt att klippa av allt (inte allt men ni fattar) Eftersom jag klippte upp det senast jag klippte mig så är min uppklippning ganska lång så tar jag fram det och bak med det långa ser det ut som om jag har kortare hår (kolla nedan)
Mabye baby

Iallfall.. igår så blev det en skön slappekväll hemma hos skåg, vi struntade i alla våra planer och bara chiiilllade!
Ikv blir det någon annan plan som är halvfärdig, typ haha!

nepp, nu kanske man ska bli människa och ta på sig riktiga kläder ;) 
 
puss!

Fiit for fiiiight

.. varit på gymmet + simmat idag *stolt*

har äntligen tagit ta i mitt liv och skaffat ett gymkort.. va och fick mitt träningschema idag och det känns riktigt bra. Mammi och Lina skulle till badhuset oxå så du kunde jag lika gärna sticka dit och simma (med fis), skönt men gaaalet långtråkigt -.- haha

Imorgon ska man på föreläsning som börjar kl 13 till 16.. superlänge.. men det blir väl..bra
Vet inte va som händer imorgon än, har en del planer man vi vet inte vilka haha.. ah varför kan det inte bara vara ett alternativ.. allt eller inget va de här

(tyvärr inga bilder idag, har inte mobilen vid mej)

Men ha de bra! :D


JAG ÄR LEDIG HELA HELGEN!

jag lever

.. lite mkt för tillfället

men här kmr lite bilder på min dag idag.. lunchade med fis och köpte en superfin väska :D


 sötnöt
min nya drog!



pyss (puss)

Paaus

.. plugg plugg plugg

detta skulle allt min lärare läsa, känns som jag suttit i år och dar nu men har bara suttit i två timmar, TVÅ TIMMAR!!! -.- ahh, har haft en text(helt värdelös) som jag verkligen inte förstår men så sa min kära fes att det kan ta tid att förstå texter och att man bara får läsa och läsa.. och nu äntligen(!!) tror jag att jag förstår den..Thank God!

jaja, praktik idag.. kom hem(1330), åt lunch(risifrutti, yeey), fb:ade lite(ett måste annars är det allt man tänker), pratade med fes i tele och sen började plugga och nu här.. inte riktigt färdig med pluggandet än(AHHH)

nä slut med klagandet(fast man får klaga ibland)

Äckel

(btw, väldigt mkt paranterser haha)


Hösten är på stor gång

..bladen börjar att bli oranga och ligga på marken (väääldigt poetiskt höhö)

"Ledig" i måndes, schööönt! Slutade 1320 idag, schöönt! haha, en väldigt skön vecka jag ska ha och imorgon ska jag till mina söta gamlingar! Dh började igår oxå(LYYCKA) och idag börjar Grey's(ÄNNU MED LYCKA).. ska ta en dusch och göra te sen sätta mig och riktigt njuuuta av det B-)

har btw väldigt mkt plugg så inte så mkt uppdateringar (och inte mkt förändring i vardagen för den delen). Ska iallfall jobba hela helgen dessutom och kanske iväg på inflyttningsfest på lördag :)

jaja, nog med babbel.. lite bilder kankse?




nehe det gick tydligen inte.. får ta det nån annan dag! KÖÖSSS


Då va helgen slut

(orkar inget detaljerat inlägg nu hähä)

Fredag:
Praktik, massa stadsbussar hit och dit, supergod kinamat, ont i rygg och fötter, kallt, förvirrade ute i intet, farmor Carlssons mysiga hus, lägenhet med hbgmän och självklart världens bästa tjejer :D (tack för kvl!)

Lördag: Tidig morgon, väla med mammi, supergott på Waynes, stan(hbg), kallbad(som mammi älskar), MASSVIS med poliser överallt i hela hbg, stress, skoskav(mammi haha), beslutsångest så det stänker om det, massa fynd och tillsist träffa stena och sen hemmakväll med kära familj :)

Söndag: Jobb(1130-1530) stress stress stress iväg för att kunna se matchen(serieavslut)(kunde ej spela:'(, vinst(mot seriledarna som oxå vann serien haha), promenad med mammi och lillasyster, övningskörning och nu sitter jag här och ska snart gosa ner mig framför tv :)

Rälig lukt på donkentoa
Kinarestaurang




Min största beslutsångest inom shopping (HAHA)


Jag tror att jag behåller båda haha! ;)

Ha en mysig kväll, kramisar!

just nu




Snart blir det 17åringarnas utgång ;) hähä

Härliga helg!

..hade hoppats på en lugn helg men det kan jag ju drömma om haha

aja, det är kul när det är fart och fläkt (hej farmor). Har varit på praktiken idag, det gick bra och kul va de! Sluta 1330 så har duschat hämtat lite grejs hos änns och nu sitter jag här och kollar på KenzaTyra show ;)

Ikv: Drar till hbg och busar litegrann, sover även där :D
Lördag: Shoppa med mammi!! yeeey, fy vad här ska shoppas!
Söndag: Jobba, sen säsongens sista match! Fast jag kan inte spela buhu!! Jag jobbar till kl halv fyra sen är jag skadad(räligt) men ska dit och heja som satan!!! TAGGA :D

nä nu ska jag fortsätta kolla, vi hörs! puss

RSS 2.0