JAG AVSKYR RÄLIGHETEN!!

Det ä Hbgfestivalen och jag måste jobba och missa allt!! :(((

Fast jag va där inne på Torsnatt och det va assssgrymt och Hoffmaestro va så sjukt bra och stämmningen va på topp!! Man va så lycklig (öh? haha)

Det va den enda dagen jag kunde vara därinne och nu ska jag jobba 16-22 både lör och sön och jag hatar mitt liv! (fast det är pengar och festivlen kmr tillbaka)

kände för att klaga lite..nu ska jag kollla vilka jag ska jobba med ikv!

Snabb update i rushen(?)

Börjar 11.30 på mitt kära jobb (donken -.-)

Veckan har varit lite hektiskt, planering planering osv osv..berättar sen ;) Jobb igårkväll, rättså mkt folk på lite personal men det gick. Idag så åker famlijen till Göteborg/liseberg och jag kan inte följa med ;( buhu.. men jag ska på andra busigheter!

Idag fyller även världes bäste fis/fes 17 år!! :D:D GRATTIS ÄLSK! <3 Ska mysa hos mig ikv eftersom jag är hemma självut!

ne nu ska jag väl ta på mig mina gigantiska jobbeskor och dra mig mot jobbet, vi hörs!


Detta va när vi va servitriser på ett bröllop och vi hade vårat egna lilla rum(kiosk) där va en hel glass(öh ja) sån ni vet haha! Vi planerade att låna (a) lite och precis när vi skulle öppna och våran dröm skulle besannas så va de låst!!!!(!!!) ;(;( fruktansvärt.

Sommarlov sommarlov sommarlov

därför inte så mkt bloggning!

Träffat roliga hbgmänniskor iallafall och mkt hbg överhuvudtaget på senaste tiden :DD även danmark!
Ah Stina Ek tjatar på mig att hon ska bada, hinner inte blogga..jaja nu vet ni ahha!

PYSS

ponipower

ponin är sjuk så därför har jag, STENA EK (-.-) tagit på mig ansvaret för att fixa ett vettigt inlägg denna underbara (nä) lördag.

(ponin tjuvkollar så jag skriver lite meningslöst svammel för att hon ska tröttna)
(nu tröttnade hon)

iaf: om du hade varit hos ponin just nu hade du kunnat kolla på fisen som sitter och biktar sig med anet eller på ponin som sitter och bresar och låter som en kråka.

annat intressant? igår träffade vi en flock trevliga (alla va inte trevliga!!!!!!!!!!!!!!) helsingborgare och idag har ponin jobbat på sitt kära mcdonkis. nu är hon lite ledsen för hon har tappat bort sina solglasögon och älskade dom av hela sitt HJÄRT. hon tvingar mig att gråta med henne nu.

jajadå, ponins planering för nästa vecka ser ut såhär:
måndag - äta apelsin
tisdag - hbg? danmark?
onsdag - äta apelsin
torsdag - äta apelsin
fredag - äta apelsin
lördag - äta apelsin
söndag - äta apelsin

Sommarn -10

ÄR MINST LIKA BRA SOM -09!!!!!!!

Underbara sommar..trodde verkligen inte att det skulle bli en lika bra sommar men denna är helt jäkla underbar :D Saker händer hela tiden(bra saker) sen kmr jobb lite då och då men det tänker man inte på..haha..de bara finns där liksom (y)
Va i the big city tockarp igår med småpojkar(hähä) flippade ut totally kan man ju säga men det va najsbajs!

Snodde lite bilder från Skågis fb (a) (kmr bilder från igår och från en regnig natt)

 Stena, grymt sexi ;) (faktiskt)
It's like a dream come true :D
 Sweet

haha dont ask ;D

PuSs


Trött och småsjuk!

Varför lyckas alltid jag att bli sjuk -.-

Kände mig bajs imorrse och på jobbet gick det inte mkt bättre..seg som jag vet inte vad och hörde inte när folk snacka med mej haha! :O
Tjejerna har dissat mig för Växjö buhu..själv jobbar man ju hela tiden så man kan inte ha kul..hähä kanske lite.
Igårkväll va lite hm..ja jo..vet inte!!!! Och ikv ska jag kanske träffa männen som vill spela kubb? -.- Jag suger på kubb, blö!

jaja, sommarlovet har iallfall varit på topp än sålänge och det blir bara bättre och bättre..trust me ;))

PUSS <3

FRUKTPANEK

Vad, hur, varför?!?!

Bilder!!

Kommer LITE bilder som jag laddade in..lite back in time ;)





räligt
Midsommar hähä
Jag innan midsommar :)



Gnägg



'Luftmadrassrace ftw!!

Igår hade jag och tjejerna luftmadrassrace i pinnån(HAHA) superkul faktiskt. Fast det va lite dåligt med vatten i ån haha fast det gick..

ooch nu kmr stina ek som har klätt ut sig så hinner inte blogga mer..PUSS


Skulle behöva sova!

Ska upp 7 imorron..sömn vore bra men kör ett litet inlägg :D

Jobbat  idag, sjukt kul faktiskt..gör mkt med bra personal som kan samarbeta och ha kul! Slutade fem, stack hem till Änns och badade i sjön(super), cyklade till Stationen och köpte glass, hem till moi och kolla Sweet home Alabama(eller nåt) Jättebra!

Och nu ska jag sova! PUSS och God Natt <3
Bild i repris

5 av 5 toastes

Toppendag!!

Varit på Friabad i Hbg och stekt med kul folk. Badade i havet..underbart! :D Sen stack jag och Skåg till Mezo och åt god ceasarsallad(?). Sen springa till bussen hehe..hemma och imorron blir det jobb 8-17 både lör och sön men det går väl antar jag ;).....ELLER NÄÄ..det gör det inte, ska va skiiiitfint väder imorron och jag står på donken och steker hamburgare(nä men typ) -.- segt! Men vad gör man inte för pengar(to much egentligen)

jaja, nu ska jag väl..inte göra någonting tyvärr -.- Ska passa syster ikv för mammi och pappi ska på festligheter så musiken är på topp här hemma och det är folk och sprit och jag sitter här, nydursad(jagvet!) och lagom snygg!

Nog med trams! PUSS

Hejsan i sommar"värmen"

Svensk sommar? Japp Japp'

Veckan började perffa med underbart väder..men idag bara blöö -.- Men har iallfall hunnit vara på hallands väderö och bättrat på brännan innan jag sticker in bland pommes, hamburgare och stekos.
Sommarlovet har än sålänge varit superb och det har bara gått typ 2 veckor ^^
För tillfället sitter jag hos skog(som tvinga mig att blogga) och vi försöker att hitta på nåt att göra, skulle egentligen till havet men nej..imorron då, tredje gången gilt!
Meen nu ska jag göra nåt(vad -.-)
Ha de bra! PUSS

RSS 2.0