Stranden!

Wunderbar!

Sov hos fis igår med tjejerna, fick oväntat kul besök(haha) dum natt -.- men vi hade kul! Idag har jag varit på stranden med familie - pappi. Efterlängtat!!

Puss ^^


Bröllopsyra och bloggtorka

Men jag mår bra :D

eller ja..min förkylning är inte över men annars på topp. Tror nästan att alla i hela Sverige såg bröllopet igår..varesig man gillar det eller inte, typ en grej som man måste göra..händer inte jätteofta om man säger så haha! Men det va väldigt fint iallfall..fast jag tycker det är löjligt men kungafamilj fast som sagt det var väldigt vacker.
Så nu har jag skrivit lite om det iallfall haha, kändes nästan som ett måste :p

Var och kollade på Satc igår inne i Hbg med lisorna, supermysigt och filmen var superbra! Lite flum på bussen men det hör till. "host" Fjönnsa "host" (HAHA)

Ikv ska jag träffa tjejerna och baka muffins ;D mums! Känner att jag inte varit supernyttig i veckan, men wtf det är bara sommarlov 1 gång om året!


Kronprinssesan Victoria och Prins Daniel! (för er som inte fatta de hähä)

Little House

Kär!

Lugn dag idag igen, försöka att bli frisk..känns som att jag har varit sjuk i år och dar snart -.- MEN ska iaf bli frisk till midsommar ^^

Gäster har varit hos oss, mysigt :)

 

haha, kom nyss på att pappi somnar superkul XD

 

puss!


Gårdagen i bilder!

I made it!!




(räligt)


Är fler men det kmr så småningom! Btw, va på ullared idag :D Skojj!! Fast känner mig fortfarande sjuk och rälig!! HATAR MITT LIV! (höhö)

Puss


Hatar teknik

Skulle ladda in nya bilder som jag tagit men då kmr bara alla gamla in på datan..så här kmr bilder sen i vintras -.-

(som jag tror att jag inte visat innan)

....

tydligen funkade inget som jag ville..ska till mammas vik med tjejerna nu och va lite busig(inte jag, sjuk) men ser om jag fixar de sen!

<3

jaha, mhm?

1. Varför känns det aldrig som att jag är helt 100% frisk?
2. Var är sommaren?



Ett riktigt äkta träd där apor ÄLSKAR att hänga och aldrig släppa taget om.

(rätt klyftigt va?(bara ff som fattar) )

 


Sjuk :'(

Stackas mig!

Sjuk igen..precis som förra sommaren fast det har inte brutit ut lika hemsk än och det ska det inte få göra heller. Ska ligga hemma och kurera mig så jag kan ut på äventyr igen :D

Fotbolls´VM är på full gång och det är de som fögyller mig sjuka vardag, plus underbara vänner! Det har inte hänt så mkt tror jag..eller hade pojkarna och flickorna här i lördeskväll/natt..mina parents va på festligheter :)) Mys hade vi iallfall! Igår match, eller ja inte för min del..spelade mot seriemästarna och vi spelade ASBRA!!! Men vi förlorade ändå med 4-5, fast vi tog det som en vinst ändå ^^

jaja..vädret har ju börjat hyfsat i veckan iallfall..och bättre blir det!

Puss!

Här är lite av vårat kök..kakel är inte uppsatt och inte hela fläkten heller, ser ni kanske haha ! Men jag älskar det :D

Sommarlov!!

Har fortfarande inte fått in det i huvudet..

Känns inte som sommarlov än..regn regn, men idag ska det åska och då vänder det förmodligen :D meeen det är ändå sommarlov, gaalet! Börjar tvåan och det är ännu galnare..ett helt år i gymnasiet :O

Igår så blev det att sticka hem till Nellie med tjejerna och fira, najsbajs ;) fast det blev att steka korv på spis och sitta inne och äta..haha -.- regn!
Pappa skulle hämta mig i Påarp och ja..det är mkt vägar om man säger så haha! Till familia och hitta något till far min :)

Ikv så blir det att åka runt och fira glada studenter :D Sen får vi ser vart kvällen leder..mormis sista kväll så blir kankse att umgås med henne och the familie ;)

ha de bra! Puss!

 haha, jaa.. jag, mormis och mammi! Man kan ju inte alltid lyckas ;D hahah

Min söta syster innan hennes lärarmiddag :)
(jag som fixat höhö)


Skåålan

Sitter i skolan och väntar på bättre tider..typ

Började 10, slutade kl 12..najsbajs..det som inte är lika najs är när man måste stanna kvar i skolan för att fixa inför morgondagen(med elevrådet) och jag har ett fullspäckat schema ikv men det får väl gå!!

1. Elevrådsfixning(?)
2. Hem så snabbt som möjligt och fixa syrrans hår inför hennes stora dag :D Ett helt år sen sist jag gjorde de.. ^^
3. Fixa tidbyte med Änns
4. Kolla vilka skor jag ska ha

haha..min kväll :D Kul ändå!

Nepp..nu har jag inget mer att skriva, väntar på att N ska bli klar med det superlätta dataprovet ;D

Btw..om jag får vara lite skrytsam och lite självgod så fick jag MVG i alla karaktärskurserna! ( Vård-omsorg, medicin och psykologi) kan man säga gjorde min dag lite :)

Ha de bra, vi hörs! Puss <3

Bulldoft i hela huset och regn

Precis det som ger lite sol när det regnar

Helt slut efter helgen, vet inte hur många gånger jag gäspade på bussen egentligen :S Väldigt tråkig dag..det regnar men så när man kommer hem så luktar det bullar, nybakt bröd och sockerkaka i heeela huset, och det gjorde verkligen min dag :D

OCH vi är äntligen där, SISTA VECKAN!! :DD Jag önskar bara att jag skulle gått ut 9an nu..så underbart kul det var sista veckan..lärarmiddag, bus, sena kvällar, *****, tröjor, hallansväderö och en superavslutning :( :)
Vet inte om man ska skratta eller gråta..

Men men, nu blir det 2an ist :O redan? Sjukt. Ne nu ska jag äta lite bullisar sen får jag se om jag följer med lillasyrran och famlijen på nån grillkväll med föräldrara osv.. :S haha

jaja vi hörs! PUSS :)


Bara för att hon är den största nååben som finns men jag älskar henne på nåt konstigt vänster ändå haha.

Pressa pressa, steka steka

That's for sure ;)

Sitter ute i solen och det värmer helt underbart..färgen är på G nu då! Snart är det sommarlov och det är bara sjukt..börjar att få sommarlovskänslorna så smått nu och det är super (y)

jobbade hela kvällen igår, ska jobba hela kvällen idag och dagen imorron..pengar pengar! Men jag ör glad att jag inte missar solen haha :p
Jag vet att jag aldrig lägger in bilder men ja..teknik och jag? HAHA fast tydligen så är jag grym på data, mvg i datakunskap var det här då ja!

ne nu ska jag lägga mig ner och preeessaa.. :D
Ha de bra, PUSS! <3

Bara för att jag ska cykla suypermkt!! (när jag får min cykel -.- , sönder )

Update bara för skåååg

Livet leker och det är snart sommarlov!

Jag hatar att jag ska jobba heeeela helgen -.- men that's life..sista dagen på donken på två-tre veckor sen går jag på det igen.

Bilds kmr sen, puss <3




:D

RSS 2.0